Skip to content

Groepslessen

Sportschool Gym-Fit in Losser is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness en personal training.

Headerfoto gym-fit
Bij Gym-Fit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefles Fitness.

Bekijk onze groepslessen.

Bodypump
Les mills

Bodypump

Breng je hele lichaam in shape tijdens Bodypump! Werk gedurende één uur aan de belangrijkste spiergroepen van je lijf met gewichten op jouw niveau. Pompende beats, een professionele instructeur en elke les weer een tandje harder: dát is Bodypump!
CX Worx
Les mills

CX-Worx

Werk aan kracht, stabiliteit én uithoudingsvermogen met CX-Worx. Een intense core work-out waarbij je zowel et losse gewichten als je eigen lichaamsgewicht traint. Een fijne training voor je hele lichaam waarbij de focus vooral op buik-, bil- en rugspieren ligt.
Body balance
Les Mills

Body Balance

Neem een pauze uit de hectiek van het dagelijkse leven en kom naar Losser voor een les Bodybalance. Geïnspireerd op yoga, tai chi en pilates zorgt deze les voor een gezond en flexibel lichaam én een gezonde geest. Nog niet bekend met yoga of pilates? Geen probleem! Onze instructrice zorgt er voor dat zowel beginnende als ervaren sporters het maximale uit deze training halen.
GRIT Strength
Les Mills

GRIT Strength

Till the limit and beyond! Dat is wat je bij GRIT Strength doet. Een pittige training met hoge intensiteit. Maximaal knallen voor een sterk en krachtig lichaam. Naast je eigen lichaamsgewicht, train je met gewichten, halters en een super enthousiaste instructeur!
House of workout

Xcore

Xcore: de ultieme training voor je core! Calorieën verbranden, spieren trainen en conditie opbouwen, dat is wat deze training jou te bieden heeft. Wij zorgen voor de vetste beats om jou door dit uur te leiden. We trainen met een XCO-trainer, een buis gevuld met grit. Doordat het grit tijdens het bewegen van de ene kant van de buis naar de andere kant verschuift moet je lichaam harder werken om de balans te behouden.
Gym-Fit

Circuit training

Één van de oudste trainingsmethoden die er zijn en niet zonder reden! Tijdens onze Circuit Training doe je verschillende oefeningen op hoge intensiteit en snelheid met korte tussenpozen. Effectief, efficiënt en volledig op jouw niveau. Een krachttraining waarbij je tegelijkertijd snel aan je uithoudingsvermogen werkt.
Gym-Fit

Senioren Fit

Fit worden kan iedereen, fit blijven gelukkig ook! Ook na de 55e verjaardag is het belangrijk om te blijven bewegen en is het mogelijk het lichaam in shape te houden. Verantwoord trainen onder professionele begeleiding kan in groepsverband tijdens ons uur Senioren Fit. Senioren Fit is een combinatie van krachttraining cardio. Door zowel gebruik te maken van gewichten als het eigen lichaamsgewicht kan deze training zowel door beginnende als door ervaren sporters worden gedaan.
Gym-Fit

Full Body Workout

It’s all in the name. Met deze work-out train je in één intensieve training je gehele lichaam. Maximaal knallen en alles er uit halen wat er in zit. Een krachttraining voor elk niveau want je bepaalt zelf met welk gewicht je begint!
Dance fit
Gym-Fit

Dance Fit

Een work out die nog het meest weg heeft van je favoriete stapavond! Wie van dansen houdt nodigen we van harte uit bij Dance Fit. Verschillende dansstijlen van over de hele wereld komen samen in één training. Met Dance Fit werk je aan je uithoudingsvermogen, balans en houding. En wie weet komt het zaterdagavond ook nog van pas!
Gym-Fit

Boksen

Kracht, uithouding, snelheid en tactiek. Je heb het allemaal nodig bij deze traditionele vechtsport: boksen. Onder begeleiding van een ervaren instructeur ga je boksen. Een work-out voor het hele lichaam en een goede manier om je hoofd even helemaal leeg te maken! Zowel voor beginnende boksers als voor mensen die al ervaring hebben.
Kids boksen
Gym-Fit

Kids boksen

Na een dag stilzitten op school is het tijd om he-le-maal uit te razen bij ons! Laat je kids boksen bij Gym-Fit. Op een veilige en verantwoorde manier leren kinderen boksen. Een vechtsport waarbij een beroep wordt gedaan op hun coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht. Leuk, sportief én leerzaam! Geschikt voor alle kinderen in de leeftijd van * tot * jaar.

Als je niet zeker weet welke lessen of programma's je wil starten: