FYSIOTHERAPIE

Zonder zorgen sporten bij Gym-Fit

PROFESSIONELE FYSIOTHERAPIE

Bewegen is belangrijk. Maar wat als je belemmerd wordt in je dagelijkse bewegen en sporten? Wat als iets zo vanzelfsprekend niet meer vanzelf gaat? Wat als jouw klachten alleen maar erger worden? Daarnaast worden we steeds ouder en ‘moeten’ we zoveel. Wij willen jouw klachten verminderen, jou weer soepeler maken en je weer in beweging brengen.

Wij zijn er voor jou!

Fysiotherapie Beumer is een middelgrote en gezellige praktijk in Losser. In onze praktijk werken wij met vijf fysiotherapeuten met ieder hun eigen interesses en specialisaties. Wij willen groeien en ons blijven ontwikkelen om zo nog meer en betere behandelingen aan te kunnen bieden. Wij gaan graag met jou aan de slag om je weer optimaal te laten bewegen. Neem een kijkje op onze website www.fysio-beumer.nl voor verdere informatie en mogelijkheden of bel ons 053-5381552.

WAT BIEDEN WIJ?

Met de nieuwste fitnessapparatuur van Nautilus, een ruim aanbod aan apparaten en een gekoelde fitnessruimte is er geen enkele reden om niet te komen trainen! Kies het abonnement dat bij je past, bepaal je doel en ga ervoor. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar met begeleiding, advies en coaching. Eerst even sfeer proeven? Geen probleem, kom vrijblijvend een keertje trainen!

Oncologische fysiotherapie

Kanker komt helaas steeds vaker voor. In alle fases van kanker is er een fysiotherapeutische behandeling mogelijk. De oncologiefysiotherapeut is gespecialiseerd in alles wat met kanker te maken heeft. Zowel tijdens de behandelingen als in de jaren erna waarin allerlei klachten kunnen optreden.

Oedeemfysio therapie

Oedeem is een aandoening waarbij vocht zich ophoopt in je lichaam. Dit kan ontstaan door een niet goed werkend lymfestelsel, aangeboren of wellicht door een schade ten gevolge van een operatie of trauma.

Geriatrische Fysiotherapie

We worden steeds ouder. En terwijl we ouder worden, komen we voor steeds meer uitdagingen te staan. Hoe blijf je zo lang mogelijk in beweging en fit? Hoe kun je zo lang mogelijk zelfstandig wonen? Naarmate je ouder wordt zijn dit vragen die je bezighouden. Helemaal omdat bij het ouder worden ook meer klachten en lichamelijke aandoeningen om de hoek komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan een beroerte en een versleten of juist nieuwe heup of knie. Speciaal voor deze mensen is er geriatrische fysiotherapie.

Medische fitness

Medische fitness is een vorm van fysiotherapie, waarbij je samen met anderen traint en oefeningen doet. Echter, je hebt je eigen individuele programma dat voor jou op maat gemaakt is.

Claudicatio intermittens

Wanneer je claudiocatio hebt, oftewel etalagebenen, heb je bij het lopen last van pijnlijke of vermoeide benen. Deze klachten verdwijnen door even stil te staan (ofwel zogenaamd etalages te bekijken). Deze klachten ontstaan door slagaderverkalking. Hiervoor zijn we aangesloten bij chronisch zorgnet.